Bejelentés


Elköltöztünk ide: menooldal99.mlap.hu

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

 
 Tölsd le a kódolvasót és fotózd le a képet és akkor a telefonod kiírja a kódot a chat szobához! Küldd a KOD100 szót SMS-ben a 17660-as számra. Nem kell mást tenned, mint: - elküldeni az SMS-t a 17660-ra - megnyitni a válaszként kapott linket - csatlakozni a wapra és megvárni amíg a böngésző azonosítja a készüléked - kiválasztani a letöltés menüpontot - megnyitni az alkalmazást és vadászni a kódokra Az SMS küldés díjmentes.

  Ajánlott böngészők:      Mozilla Firefox                                                             Internet Explorer                                           < Hozzáadás a kedvencekhez! (Internet Explorer) (Mozilla Firefox)Ajánld barátaidnak!Rádio 1 hallgatás! Hallgatáshoz katt. ide:Sziasztok remélem tetszik ez a honlap és máskor is felnéztek ide! Mix szoba: Hallgassátok meg ezeket a zenéket szerintem jók! Jó szórakozást kíván a szerkesztőség!Először is itt van három jó mix az Extasi a Miami beach és a Funkerman feat. Shermanology - Automatic (B-Sensual remix) Funkerman feat. Shermanology - Automatic (B-Sensual remix) EXTASI mp3 Miami beach mix és Amikor a drogok hatni kezdenekAztán a Bárány Attila Bázis remixeAztán itt egy windows-os zene halgassátok meg! Windows Zene Aztán itt egy két hamwai mix Hamwai 1 Hamwai 2
Nézzétek meg:


Myspace Clocks , Digital Date-Time Clocks at WishAFriend.com Myspace Órák , digitális dátum-idő Órák a WishAFriend.com

Myspace Calendars Húsvét Naptárak at WishAFriend.comMyspace Calendars, Easter Calendars at WishAFriend.com

 


Hozzáadás a kedvencekhez (Internet Explorer) (Mozilla Firefox) 
  
 

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!